Gereedschappen

Een bollenplantautomaat is ideaal voor het planten van bloembollen en plantaardappelen. De planter wordt in de grond gestoken en lift deze met de kluit aarde terug op om de bol of het pootgoed in het gat te leggen. Voorzien van stevige tanden om nog makkelijker door de bodem te snijden.

Voegenkrabber
Een voegenkrabber voor het verwijderen van onkruid, gras, mos, en vuil tussen de voegen van uw terrastegels, straatwerk, muurkanten, trappen, enz. De voegenkrabber is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en het handvat is vervaardigd uit kwalitatief hout.

Zaadstrooier
Met behulp van een zaaistrooier of zaaidoosje krijg je een mooie zaadverdeling waardoor je minder moet uitdunnen na het kiemen. Het doosje kan gevuld worden met de gewenste zaden, de deksel daarna terug op het zaaidoosje plaatsen en de zaaiopening van het doosje instellen door aan de deksel te draaien. Hierbij wordt de opening tegenover het uitstroomteutje groter of kleiner. Zaaien gebeurd door zachtjes tegen het plastiek te tikken of te schudden. Het zaaidoosje is doorzichtig waardoor je merkt hoeveel zaden er het doosje verlaten en kun je de opening bijstellen. Heel eenvoudig in gebruik.

Back to top