Wespenbestrijders

Ongediertebestrijding; noodzakelijk wanneer je beestjes in of rondom je woning of kantoor hebt. Heb je dus last van ongedierte in huis, zoals vlooien, kakkerlakken, bijen, wespen, vliegen, zwam, mieren, insecten, ratten of muizen? Dan is het goed om het ongedierte snel en goed te bestrijden. Het is naast ongediertebestrijding ook belangrijk om te zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer zal voorkomen. Een goede bestrijding zorgt ervoor dat je snel verlost zult worden van het ongedierte.

Wat is ongedierte?

In Nederland worden onder andere de volgende dieren en insecten gezien als ongedierte: houtwormen, bedwantsen, vlooien, (spits)muizen, wespen, vliegen, mieren, mollen, pissebedden, spinnen, kakkerlakken, etc. Wanneer je last hebt van ongedierte, heeft dit vaak een duidelijke oorzaak, zoals achterstallig onderhoud of vochtoverlast (zie ook deze website over vochtbestrijding). Een plaag van ongedierte begint dan ook vaak in een kruipruimte of een oude zolder. Hoewel het de normaalste zaak van de wereld is dat er in je huishouden insecten aanwezig zijn, kan het geen kwaad om je goed te laten informeren door de ongediertebestrijding als je merkt dat de hoeveelheid sterk toeneemt en wanneer de overlast erg groot is.

Ongewenste wespen in je huis

Van wespen tot muizen en van vlooien tot houtwormen, er zijn tal van kleine beestjes die we liever niet in ons huis hebben. Voor ieder huishouden is het normaal dat er een aantal insecten of kleine dieren rondlopen. Soms lijkt het echter alsof deze ongewenste gasten zich snel vermenigvuldigen en telkens terug komen, zelfs als je consequent je huis schoon houdt. Hoe hard je ook je best doet, ze blijven maar terugkomen en hebben tegelijkertijd een grote invloed op je dagelijkse leefomgeving.

Wanneer ongedierte niet verdwijnt als je met diverse middeltjes je huis schoon hebt gemaakt, is het aan te raden om een vakman met specialistische kennis in te schakelen. De ongediertebestrijding staat dan voor je klaar. Hier vind je meer informatie over hoe zij doorgaans te werk gaan om wespen te bestrijden, wanneer het nodig is en wat de eventuele kosten zijn.

Back to top